FacebookПідписатися на RSS

«Різдвяні канікули»

Сьогодні 21 грудня на базі Кривоозерського Будинку культури проведено районний етап обласного фестивалю-конкурсу мистецтв «Різдвяні канікули»

Як зазначають організатори, фестиваль «Різдвяні канікули» вже став традиційним і щороку переконливо доводить, що наша країна багата на таланти. Педагоги із своїми вихованцями мають бажання пізнавати та відтворювати національні традиції різдвяних свят. Юні артисти представили різдвяні вертепи, новорічні віншування, колядки, щедрівки та літературно-музичні композиції.

Журі відзначило високий рівень виконавської майстерності фольклорних колективів, що цього року взяли участь у конкурсі, та бережне ставлення постановників до автентичних елементів.

«Різдвяні канікули» не залишили байдужих у залі, глядачі підтримували конкурсантів бурхливими оплесками, жваво реагували на дійство, що відбувалося на сцені, підспівували колядникам.

Теплими та приємними словами всіх присутніх привітала та налаштувала конкурсантів на гарні виступи Скрипник Ольга Вікторівна, головний спеціаліст відділу освіти Кривоозерської райдержадміністрації. А святкового настрою усім присутнім додали вихованці вокальних гуртків Кривоозерського Будинку дитячої творчості, Репушевська Соломія, Бойко Дар’я, керівник Біднюк Юлія Геннадіївна та Борисюк Анна, керівник Борисюк Сергій Вікторович.

Кiлькiсть переглядiв: 256